Cheloo, esti un cretin !

N-am o problema cu oamenii care urasc homosexualii. Doar ca ii consider primitivi. Ramasi in urma. Cand nu-i consider altfel.

Spre exemplu, pe Cheloo de la Parazitii il consider cretin. Ca sa nu zic jegos, desi asta ar trebui sa fie primul cuvant folosit. Caci asta trebuie sa fii cand iti bati joc de un om, la o emisiune TV, doar pentru ca e homosexual. Sau ca e orice altceva ce tine de natura lui. Ca e negru, chinez, ca are coarne, care-i faza ? Trebuie sa zici ca il dispretuiesti pentru tot ceea ce e, cum a facut asta la X Factor ?

Ca sa fie clar, inteleg sa ai o retinere fata de homosexuali. Instinctiv, sa ai o jena, o ce vreti voi, un sentiment de respingere. Sau de disconfort. Fara sa vreau, l-am simtit si eu in unele randuri. E normal, homosexualitatea e ceva neobisnuit si, in general, condamnat.

Dar de aia nu mai suntem in Evul Mediu. Dar de aia suntem oameni, nu animale. Nu porci. Sa ne mai controlam, sa incercam sa intelegem. Sa acceptam ceva logic. Si, daca totusi nu putem controla ce gandim, sa controlam ce spunem. Spre exemplu, eu nu suport idiotii, dar le-o spun doar acelor idioti care nu sunt binevoitori.

Homosexualii asa sunt ei – nu aleg sa fie asa si chiar daca ar vrea, care ar fi problema ? Nu-i o boala sau un viciu sau un pacat sa fii homosexual, cum cred unii batuti in cap. Si cu ce m-ar deranja pe mine ca unul face sex cu alt barbat sau ca unei femei ii plac alte femei ? Eu ii zic prietenei mele mereu sa mai luam o fata cu noi, dar imi da cate o palma peste cap drept raspuns.

Lasa-i sa fie ! N-am auzit sa fi murit nimeni ca e altcineva homosexual. Mai sunt, desigur, prosti care cred ca homosexualii pot „contamina” copiii sau pot influenta alti adulti. Frate, nu ! Daca nu esti homosexual de la mama ta, nu poti deveni ! Invata asta, Cheloo, cretinule ! Mai citeste, mai intreaba !

P.S – Va asteptati sa il dea cineva afara pe Cheloo de la Antena 1 pentru ce a facut ?

Share This:

Un gând despre “Cheloo, esti un cretin !

Lasă un comentariu

Close