Internetu’ in era vedetelor „brain dead”

Internetul e misto. Niciodata atatia oameni nu au fost informati atat de repede, din atatea parti, de atat de multi oameni inteligenti.

Doar ca nu toti oamenii de pe Internet sunt inteligenti. Si nu toti vor sa informeze. Si nu toti (e posibil sa nu vorbim macar de cei mai multi) nu se prind cand sunt manipulati. Sau cand au in fata o vedeta pe care dragalas ai putea-o baga la categoria „brain dead” daca ai analiza un pic ce spune.

Ca dovada, zeci de mii de oameni o urmaresc pe Facebook pe Olivia Steer, capabila de postari precum aceasta:

Romania e în al 27-lea an de declin demografic și curînd nu va mai plăti nici pensii, că nu va mai avea cine alimenta fondul.
Între timp ne luptăm cu dezinfectanții diluați, statul mafiot și ofensiva organizațiilor LGBT, care nu mai vor doar dezincriminare (au primit-o imediat după ’90), toleranță (le-a fost dată, nimeni nu le contestă dreptul de a avea relații și de a le afișa, în parade stradale chiar), recunoaștere (o au, iar la nivel artistic, din plin!), ci vor, de cîțiva ani și la noi, căsătorii gay și drept de adopție. Asta înseamnă copii crescuți în spiritul homosexualității și deci, curînd, o rată și mai mică a natalității. Cît mai e pînă la extincția totală, Dumnezeu știe… Poate cu încă un mic efort, puțin de tot.
Dar pînă atunci, 3 milioane de semnături care susțin familia tradițională au fost depuse ieri, la Palatul Parlamentului, într-o încercare disperată de a mai salva ceva.
E – cine știe – gestul ultim al majorității fertile înainte să fie înghițită cu totul de pretențiile unei minorități sterile.

Ca si cum aia care oricum nu faceau copii intre ei (fiind homosexuali) ne trag in jos demografic, nu faptul ca nu mai fac copii cuplurile obisnuite. Bravo, Olivia! Avem nevoie de oameni ca tine.

PS – La urma urmei, zeci de mii de oameni il urmaresc si pe Florin Chilian, despre care stiu 3 lucruri: Ca a scos melodia aia cu „10”, ca isi juca in picioare fosta nevasta si ca e de departe celor mai cretine teorii ale conspiratiei despre Colectiv.

PPS – Am uitat pe cineva?

Share This:

Lasă un comentariu

Close