De ce nu ii fac prosti pe cei care au semnat impotriva casatoriilor gay

Nu sunt de acord cu petitia „Coalitie pentru Familie”, care a depus 3 milioane de semnaturi pentru interzicerea prin Constitutie a casatoriilor intre persoane de acelasi sex.

Mi se pare un demers provocator fata de niste oameni care au singura vina faptul ca simt altfel decat noi si care oricum nu aveau dreptul sa se casatoreasca si nici sanse sa-l primeasca prea curand.

Si da, nu mi se pare logic sa spui ca ar fi amenintata familia traditionala sau natalitatea Romaniei. Cine era homosexual oricum nu era tentat de familia traditionala (cu persoana de sex opus) mai mult fara interdictia asta.

Dar ma opresc de la a-i face prosti,

dobitoci, incuiati pe cei care au semnat. Cel putin pe o buna parte a lor, desi, fireste, vom gasi destui prosti, dobitoci, incuiati printre ei.

De ce?

Simplu. O uriasa parte a oamenilor alora nu stie nimic despre problema. Si cand ai oameni care nu stiu nimic, e firesc sa se teama. Sigur, pentru tinerii urbani si informati, care au vazut cum e in Occident, unde casatoriile sau parteneriatele intre persoanele de acelasi sex devin ceva banal, care nu are nicio influenta asupra modului lor de viata.

Dar cei mai multi nu sunt asa. Orice tine de relatiile homosexuale sunt o zona in care nu se merge. Nu se discuta nimic. In lipsa de informatii, golul se umple cu presupuneri.

Ca homosexualii vor sa schimbe Romania. Ca daca vor ajunge sa adopte copii va fi dezastru (desi studiile au aratat ca nu sunt deosebiri intre cei crescuti in familii homosexuale si cei din familii normale). Ca sunt periculosi (nedefinit).

E usor sa-i faci tampiti pe oamenii astia. Dar adevarul e ca pana cand oamenii astia, o buna parte a populatiei Romaniei, nu vor intelege ce inseamna casatoriile de tipul asta sau parteneriatele civile, nimic nu se va schimba in zona asta.

Share This:

Lasă un comentariu

Close