Cum poti face vinovat pe oricine

Pe vremuri, cei incomozi, cei care se ridicau sa strige ca e ceva in neregula, erau executati. Acum executiile iti pot afecta usor imaginea. Mai bine se practica asasinatul de caracter.

Goebbels, seful propagandei lui Hitler, spunea „repeta, repeta, repeta, ceva tot va ramane”.

Ai cativa jurnalisti incomozi care urla ca se fura in tara, iar tu esti unul dintre liderii jafului? De obicei, asta inseamna ca ai condus ceva important in tara asta, gen vreun partid sau un guvern (dar sunt rautacios si exagerez). Rezolvarea e simpla: Decredibilizeaza-l pe ala! Spune ca e agent acoperit (evident, asta e ceva ce nu poate fi dovedit). Spune ca acum cateva sute de ani a lucrat pentru nu stiu ce partener de afaceri al unui dubios. Spune ca are un frate care era prieten in copilarie cu…gasesti tu. Nu merge nici asta? Spune ca e isteric si ca e sluga…cui iti vine. Te critica? Spune ca e a adversarului tau politic.

Apar ceva personaje din societatea civila care fac scandal? Spune ma ca sunt oamenii lui Soros. Oricum lumea nu stie cine e Soros si daca spun multi ca e rau…

Apare dintr-o data un personaj precum Clotilde Armand, care devine popular peste noapte si risca sa devina o problema? Vezi ce poti gasi despre ea. Vezi ce poti forta. Lucreaza la o firma care supravegheaza constructia de autostrazi? Baga ca la ea s-au dus banii pentru autostrazi. Baga de Bechtel, fa-o vinovata pentru contractul cu Bechtel. Nu conteaza ca ea a ajuns in Romania DUPA ce s-a incheiat contractul cu Bechtel, asa cum asa cum a explicat. Nu conteaza nici ca firma la care lucreaza, Egis, apara de fapt interesele statului roman (cu alte cuvinte, daca tot au furat statul dand spaga – directa sau indirecta- politicienilor sa primeasca acel contract, Egis ii verifica sa nu fure si la materiale si alte astea) sau ca sunt super profesionisti.

Sigur ca pe Internet poti scrie orice. Nu doar pe Facebook, poti sa gasesti un site de 2 bani, al unui jurnalist care cerea spaga, care sa scrie chestii gen

Compania condusă de Clotilde avea un termen de 4 luni să realizeze studiile de fezabilitate pentru suma de 128.900 lei fără TVA fiecare, adică în total cam 300.000 de lei, adică un mizilic de 70.000 de euro. Nimeni nu a auzit de finalizarea acestor studii.

via Flux 24

„Nimeni nu a mai auzit de finalizarea acestor studii”. Asta e un articol jurnalistic, se face pe auzite? Daca era ceva in neregula, sunau si verificau. S-au finalizat sau nu? Daca nu, exista motive? Cereau si punctul de vedere al celor pe care ii acuza.

Mi se pare ca aici Clotilde Armand explica bine si credibil, usor de verificat.

Multi nu vor crede pentru ca nu verifica atat de mult, ci cred tot ce le servesc mafiotii. Si apoi se mira de ce e rau in Romania.

Share This:

Lasă un comentariu

Close