Socant! Un site ia premiul I la anti-jurnalism. N-o sa-ti vina sa crezi care este!

Cand esti angajat in presa, de multe ori trebuie sa-ti pui intrebarea: „Bai, sunt jurnalist sau sclavul unora? Sa dau informatia asta sa e posibil sa fie o minciuna, o manipulare, iar eu sunt o unealta a vreunui partid sau a vreunui smecher?”

Cei de la stiripesurse.ro par a nu-si pune aceasta problema. Livreaza orice porcarie neverificata, cu titluri care, de cele mai multe ori, sunt mincinoase ori exagerate rau de tot. Vedeti articolul de mai jos:

Screenshot_2

Cica e o „cercetare interna de partid”. A carui partid? Cine e casa de sondare care a facut-o?

Si, mai important, se face asa ceva in presa?

Dupa rezultate pare evident ca e ceva livrat din zona PSD. Care e pe primul loc in sondajul asta, la 13 puncte (nemaintalnit intr-un sondaj) de PNL. Iar „dusmanul nr. 1” al PSD (si al „mogulului” Sebastian Ghita, acum la PRU), e prezentat drept „cel mai slab ministru”.

Dar asa sunt cei de la stiripesurse.ro, „ziaristi”. Ziaristi care la orice declaratie a cuiva, la orice acuzatie titreaza „Dezvaluiri”. Bai, dezvaluiri sunt alea despre care stii sigur sau aproape sigur ca sunt reale, nu orice gargara. Ca atunci induci in eroare cititorul. Si clar nu mai esti jurnalist.

PS – Titlul este o ironie, fireste.

DACA TI-A PLACUT ARTICOLUL, NU UITA SA DAI SHARE, LIKE SAU SA APRECIEZI PAGINA CARBON 14 CA SA CITESTI SI ALTE ARTICOLE INTERESANTE. VOR MAI FI.

Share This:

Lasă un comentariu

Close