Asta nu e puscarie, e vacanta pe banii fraierilor!

La doi ani si jumatate de la condamnarile in Dosarul Transferurilor, doar doi condamnati mai sunt in inchisoare.

Oameni cu condamnari de 4-5-6 ani au facut mult mai putin. Concluzia: Sistemul eliberarilor conditionate din Romania e foarte lejer.

Sa ne amintim ca George Copos trebuia sa faca 8 ani de inchisoare. A facut 2. Gigi Becali, 6 ani in 2 dosare. A facut 2 ani si ceva.

Sa ne amintim scandalul „scriitorilor din puscarii”, tolerat ani de zile pana l-a oprit Guvernul Ciolos prin ordonanta de urgenta.

Sa ne amintim si cat de bine o duc oamenii astia in puscarie. S-a descoperit ca aveau telefoane, benzi de alergat, primeau pachete mai des decat aveau dreptul, primesc permisii si asa mai departe.

Isi conduc afacerile din puscarie. S-a pus problema sa se instaleze un sistem de bruiaj al telefoanelor de prin 2014. Nu-l avem nici azi.

Ce e cel mai important, cei mai multi dintre oamenii astia sunt eliberati conditionat fara sa se fi recuperat integral prejudiciul. Adica raman si cu averea.

E vacanta pe banii nostri, ce mai!

DACA TI-A PLACUT ARTICOLUL, NU UITA SA DAI SHARE, LIKE SAU SA APRECIEZI PAGINA CARBON 14 CA SA CITESTI SI ALTE ARTICOLE INTERESANTE. VOR MAI FI.

Share This:

Lasă un comentariu

Close