Exista oare un partid care sa rateze mai multe ocazii decat PNL?

PNL este decis sa ajunga la guvernare. Pacat ca face toate prostiile posibile si se impusca in picior fara incetare.

Am mai scris despre erorile PNL inainte de alegerile locale.

Liberalii n-au invatat nimic din esecul de atunci. Par decisi sa rateze toate ocaziile posibile si imposibile de a „faulta” PSD.

Dau exemplu ziua de 19 septembrie.

Senatul a respins urmarirea penala a fostului vicepremier Gabriel Oprea pentru moartea politistului Bogdan Gigina. Sa ne intelegem, nu a respins retinerea sau arestarea lui. Nu. A blocat total cazul. L-a salvat pe Oprea de justitie. Parlamentarii PSD si aliatii aproape in totalitate.

Erau acolo toate elementele care „ating” fibra alegatorului: Emotie fata de moartea unui om, revolta fata de blocarea justitiei de catre senatori. Ce face PNL? Da presedintele Alina Gorghiu un comunicat anemic in care, in loc sa infiereze PSD (care are majoritate), spune doar ca „e nevoie sa nu se mai voteze secret”. Oare oamenii astia nu vor sa castige?

In aceeasi zi, Ciolos, chemat in Parlament pentru a fi facut praf, a avut un discurs excelent. S-a agatat PNL de asta? Nu prea, desi i-au luat apararea cu jumatate de gura.

Nu mai vorbim de faptul ca liderul PSD Liviu Dragnea e un condamnat definitiv. PNL ar trebui sa repete asta in fiecare zi. De toate erorile pe care le face PSD. De atacurile la guvernul tehnocrat in timp ce cativa ministri si cei mai multi secretari de stat sau directori sunt membri PSD.

Doar ca PNL pare ca nu vrea sa castige. Sau atat poate.

Share This:

Lasă un comentariu

Close