Cazul Olivia Steer: Pentru a fi criminal nu trebuie sa omori direct

olivia-steerOlivia Steer, vedetuta de televiziune si reviste mai cunoscuta pentru ca e sotia lui Andi Moisescu, e un pericol public.

Sustine ca vaccinurile produc autism si ca nu ar trebui facute. Apoi, ca mamografiile reprezinta un pericol si, tot asa, ar trebui evitate.

La prima vedere, e de ras si de ridiculizat.

Organizatia Mondiala a Sanatatii spune ca sunt sigure si de mare ajutor pentru sanatatea publica. Centrul pentru Sanatate Publica din SUA spune la fel. Toate, absolut toate studiile serioase (subliniez, serioase) facute vreodata spun acelasi lucru. Toate institutiile medicale respectabile din lumea asta spun acelasi lucru. Toate.

Cum dracu’ ar putea Olivia Steer sa stie mai multe decat medici, institutii si asa mai departe? Doar pentru ca a citat nu-stiu-ce legatura facuta de un autor obscur si iresponsabil? Doar pentru ca exista multi gura-casca printre cititorii ei care cred ca ar exista o „conspiratie a producatorilor de vaccinuri?”

Dincolo de asta, nu e de glumit. E o chestiune de viata si de moarte Nu-ti vaccinezi copilul, poate sa moara. Sau poate ca el sa infecteze un copil mic si acesta sa moara.

Trei copii au murit de rujeola anul asta. Uite ce zice Ministerul Sanatatii, conform Adevarul, daca tot avem epidemie de rujeola la noi in tara:

„Aceşti copii au murit inutil şi fără sens. Într-o comunitate cu acoperire optimă a vaccinării, toţi copii sub 1 an sunt protejaţi de aşa numitul efect de protecţie de grup. Mai simplu, cei trei copii decedaţi ar fi putut fi protejaţi prin neapariţia rujeolei la copiii mai mari, trecuţi de vârsta de vaccinare, dacă aceştia ar fi fost vaccinaţi”, notează MS.

Asta este efectul nevaccinarii. Or, cand promovezi asa ceva, fie ca esti Olivia Steer, fie ca esti unul care da share pe Facebook la rahaturi de articole care spun ca „vaccinurile produc autism” sau alta prostie, gandeste-te ca e posibil sa ai viata cuiva pe constiinta.

Share This:

Lasă un comentariu

Close