Cum vor fi promisiunile de campanie

Prin anul I de facultate, aveam printre materiile obligatorii si sportul. Ca sa ne facem creditele mergeam la sala de forta de la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti. Era mana cereasca, noi oricum voiam sa ne „umplem de muschi”.

Pe acolo, baieti si fete. Cei mai multi erau studenti, dar mai erau si tipi intre 25 si 40 de ani, inclusiv un tip inalt, masiv, brunet. Si care purta chiloti tanga.

Dincolo de chestiile horror, mai erau si lucruri frumoase.

De exemplu, fete dragute. O retin pe una la care ne uitam eu si colegii mei. Era cu prietenele, dar iesea in evidenta mult intre ele. Era frumusica, zambitoare si avea aerul ala care face unele fete sa arate mai bine decat arata daca le-ai vedea intr-o poza.

Noi, evident, eram prea fraieri sa ne bagam in seama.

Pana cand…m-am ridicat si am zis ca merg sa vorbesc cu ea. Si am mers, in capatul celalalt al salii. „Stati sa vedeti!”, le-am zis baietilor.

Ii zic: „nu te supara, lucrezi cu gantera asta?” Si arat spre una imensa, de vreo 30 de kilograme (pentru cei care nu stiu, gantera e aia pentru o singura mana). Parea si mai mare pentru ca nu era doar cu metal, discurile erau lipite si acoperite cu cauciuc.

Se uita la mine ca la un nebun si zice:”Cu asta? Nu, nici n-o pot ridica”.

„Ok”.

Apoi m-am dus la colegii mei, care erau uimiti ca se poate. „Ce i-ai zis, ma?”

Am zambit. „Ba, chiar nu pot sa va spun”.

Cam asa va fi si campania asta electorala.

Share This:

2 gânduri despre “Cum vor fi promisiunile de campanie

Lasă un comentariu

Close