Manipulari „cu Soros”: Cand jurnalistii sunt fie ticalosi, fie platiti

soros-ciolos-szA inceput batalia pentru viitoarea guvernare, s-au intetit si manipularile jegoase.

Ultima e cea mai stupida: Ciolos „isi tine platforma pe serverele lui Soros”. Raspandita de 2 publicatii despre care nu stii sigur daca atat ii duce creierul pe cei de acolo sau sunt pur si simplu platiti sa manipuleze: Stirea Zilei si stiripesurse.ro. Luati si un link jegosde la ultima, asta e cea mai citita dintre ele.

Cu alte cuvinte, site-ul lui Ciolos e gazduit de o firma din SUA care se ocupa cu asta. De un tip care are afaceri cu miliardarul american Soros. E ca si cum eu as fi acuzat ca sunt in solda miliardarului Adamescu pentru ca mi-am cumparat blugi din magazinul Unirea. Sau ca sunt ajutat de dictatura din Kazahstan pentru ca am alimentat de la Rompetrol.

Vad ca orice gunoi merge pentru genul asta de „ziaristi”. De ce e nevoie sa-l bage la inaintare pe Soros, sa inventeze legaturi cu premierul Ciolos? Pentru ca propaganda are nevoie de asa ceva cand nu are mai multe. Pentru ca premierul Ciolos, Uniunea Salvati Romania, diversi politicieni si ONG-uri le strica jocurile unora ca Sebastian Ghita, „mogulul” de la Romania TV. Atunci incerci sa ii discreditezi cu povesti, pentru ca lumea nu stie ce e cu ONG-urile lui Ciolos sau alte chestii asemanatoare.

Seful propagandei lui Hitler, Goebbels, avea o vorba: „Repeta, repeta, repeta. Chiar daca nu e adevarat, tot va ramane ceva”.

Share This:

Lasă un comentariu

Close