Coalitia pentru Familie, cea mai proasta gluma la adresa luptei pentru familie

coalitia-pentru-familie Coalitia pentru Familie, care a devenit cunoscuta pentru ca a facut o initiativa de modificare a Constitutiei pentru interzicerea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex lupta, teoretic, pentru familie.

De fapt, oamenii sunt doar anti-gay. Asta e cea mai mare amenintare la adresa familiei din Romania, faptul ca exista (probabil) cateva zeci de mii de cupluri gay? Nu milioanele de femei si copii batuti in fiecare an de sotii lor? Nu cei care sunt ucisi de partenerii de viata/parinti? Nu alcoolismul? Nu saracia si coruptia care distrug viitorul unei familii? Nu, in primul rand homosexualii (adica aia care oricum nu vor sa aiba o familie „traditionala). Sa ne intelegem, pe unele dintre ele le adreseaza, au si propuneri ok, gen politici de locuinte si altele, dar pentru ei cel mai important lucru e sa fie impotriva gay-lor. Aia e singura initiativa concretizata a lor ‘T atenti aici ce mai considera periculos pentru familie Inchizitia Coalitia pentru Familie:

1. Faptul ca femeia munceste.

„Creșterea ratei de ocupare a femeii îi asigură independența economică, dar și reduce timpului acordat familiei.

Pai sa stea acasa, nu?

2. Faptul ca faci copil cu mijloace „nenaturale”.

Ia de aici: „Se promovează proceduri de fertilizare și naștere, altele decât cele naturale, care au consecințe negative asupra stării de sănătate a femeii sau copilului sau sunt excluse etic”.

Mai sa fie… Deci cuplurile care au dificultati in a face copii nu ar trebui sa faca sau cum? Ca fertilizarea in vitro si alte metode de fertilizare sunt ne-naturale, da?

3. Faptul ca iti cresti copilul singur (dupa care s-au gandit mai bine).

Daca iti cresti copilul singur, e rau, se pare. Daca ti-a murit sotul/sotia sau ai divortat, deja nu da bine, da? Pai sa ramai intr-o casatorie oricat de rea ar fi ea, ce naiba! Pana si Coalitia s-a prins ca e o tampenie si o jignire la adresa parintilor si a sters „menajul monoparental” (a se vedea in poza atasata, unde era) din lista lucrurilor care au dus la declinul familiei traditionale.

4. Ca sunteti un cuplu, dar netrecut in acte/necasatorit la biserica

Nu, doar oamenii casatoriti (si religios) sunt ok. Daca formati un cuplu de cativa ani, casatoriti-va naiba, nu cititi ce scrie Coalitia?

5. Folositi mijloace de contraceptie? Nasol

Zic ei asa: „liberalizarea avorturilor și a oricăror forme de contracepție, a relațiilor sexuale de orice tip”

Aici e putin ambigua: Sunt pentru interzicerea totala a avorturilor (inclusiv violuri) si a contraceptiei per total sau doar a unor metode contraceptive?

PS – Sa ne intelegem, si eu cred ca familia este (FOARTE) importanta in societatea romaneasca si ar trebui protejata. Dar nu dupa definita ingusta (la minte) a Coalitiei pentru Familie. Suntem in secolul XXI, totusi. Oricine alcatuieste o familie ar trebui protejat. Da, inclusiv familiile homosexuale. Inclusiv cele monoparentale.

Daca vrem sa o protejam, sa ne ocupam naiba de lucrurile care o distrug, nu de gay!

Si mai cred ca, asa importanta cum este familia, nu ar trebui fetisizata. Sa lasam oamenii sa traiasca asa cum vor – casatoriti, necasatoriti, singuri, nu sa venim cu definitii din astea care ii prezinta ca pe intrusi.

Share This:

Lasă un comentariu

Close