Despre optiuni politice si cum ajungi servitor fara voie

Respect optiunile politice ale fiecaruia. Asta inseamna si optiunea politica PSD. Cei mai multi au votat PSD gandindu-se ca le va fi un pic mai bine. Macar in parte justificat, vedem ca a marit salariile, pensiile samd.

Totusi, indiferent cu cine tii sau daca esti impotriva tuturor, nu e acceptabil sa:

1. Distribui jeguri de articole care spun ca incendiul din Colectiv a fost pus intentionat, chiar de Iohannis. Ca si cel din Bamboo. Nu, nu merge ca „e o teorie, am dat si eu mai departe”. Trebuie sa iti folosesti creierul. Tampenii din astea periculoase nu trebuie lasate sa circule. Unde nu stii, nu te bagi! Nu orice rahat trebuie luat in gura, ma scuzati de expresie!

2. Dai poze cu Iohannis in sicriu, cum dadea un fost coleg al fratelui meu pe care il credeam baiat destept, nu bolovan de Internet.

3. Dai articole in care spui ca protestatarii sunt platiti de Soros, multinationale, masonerie, Donald Duck si asa mai departe. Tu gandesti? Nu ti se pare logic sa fi iesit din cauza ordonantei aleia care dadea liber la furat? Nu? Ok.

4. Distribui articole in care acelasi Iohannis e acuzat ca a taiat padurile si e cu Schweinhofer. Sigur, nu e nicio dovada si e contra logicii, plus ca, eventual, faza cu padurile e treaba Guvernului, iar firma asta taie din 2003.

Cand faci toate astea, gandeste-te ca poate faci exact jocul unora care vor sa te manipuleze.

Tu alegi daca esti sluga manipularii.

Si daca vrei sa mai fii prieten cu mine pe FB, ca m-am saturat cate tampenii vad postate de prietenii mei virtuali!

(Postare preluata de pe contul meu de Facebook, am considerat ca trebuie pusa si aici).

Share This:

Lasă un comentariu

Close